Rolo zavese

rolo-zavese-04

“Sunčane naočare za vaše staklene površine”

U našoj ponudi nudimo Vam rolo zavese sa tri tipa upravljanja: na oprugu, na kuglični lanac ( PVC i metalni ) i na motor-daljinska komanda.

Sistem upravljanja pomoću opruge: mehanizam kojeg čine valjak sa oprugom je smešten u aluminijumsko kućište, a platno se kreće kroz vodilice koje su takođe aluminijumske. Ove zavese su pogodne za krovne prozore, jer prilikom njihovog spuštanja platno ostaje zategnuto.

Sistem upravljanja na lanac: takodje sistem valjka koji na svom kraju ima reduktor kojeg okreće kuglični lanac. Ovaj sistem se može ugrađivati slobodno, valjak sa nosačina na zid ili plafon, a moze i da se smesti u kućiste dimenzije fi 62 mm ili fi 75 mm što zavisi od visine roll zavese, tj. debljine namotaja platna na valjku. Kućiste je u eloxiranoj boji aluminijuma a po potrebi plastificiramo u belu i krem boju kao i metalni kuglični lanac.

Sistem upravljanja na motor: u ovom slučaju u valjku je smešten motor i oni se nalaze u aluminijumskom kućistu dimenzije fi 62 mm (za manje visine) i fi 75 mm (za velike visine zavesa). Za elektro pogon koriste se cevasti motori marke “SOMFY” ili “BIOSCO”.

Materijai za unutrašnju zaštitu od sunca, podeljeni su u tri vrste i to: Sunprotection screen, black out i klasicni poliester materijali. Materijali za roll zavese su iz uvoza, najvećim delom iz fabrike materijala Sunprotection screen “COPACO” iz Belgije i “HELIOSCREEN” takođe iz Belgije.

Materijal Sunprotection screen je izrađen od fiberglas vlakana, posebnog tkanja tako da propusta odredjenu količinu svetlosti, što zavisi od gustine tkanja i boje materijala. Ovaj material je ne zapaljiv!

 

 

 

Mobilni jezik